Surt el sol a la Torre del Valent

dilluns, 13 de maig del 2013

XVII Caminada “REUS – PRADES - REUS“


La XVII Caminada “REUS – PRADES - REUS“ es celebrarà el dia 2 de juny de 2013.
Es tracta d'una prova no competitiva de resistència per muntanya oberta a tothom, que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. 

Té un recorregut de 55,400 km. amb un desnivell acumulat de 2.950 m., i és puntuable per a la XVI Copa Catalana de Caminades de Resistència 2013, en la que s’estableix una classificació individual i per entitats, basada únicament en la participació.
 
El període d’inscripcions començarà el dia 6 de maig i s’acabarà el dia 28 de maig, no obstant, l’organització es reserva el dret d’admetre més inscripcions després del dia 28 de maig amb el recàrrec corresponent, i es podran fer de les següents maneres:
  • Al local de l’Associació Excursionista Catalunya de  Reus,   c/. D’Orient, 17 – Baixos, de Reus, (de dilluns a divendres de 8 a 10 del vespre) en efectiu, o bé portant la copia de l’ingrés fet al compte que s’indica.
  • Pàgina web, En aquest cas cal emplenar les dades que demana la web, i fer l’ingrés al compte que s'indica.
Els drets d’inscripció inclouen: avituallament, samarreta, medalla commemorativa per a tots els participants i certificat del temps invertit per a tots els classificats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada