Surt el sol a la Torre del Valent

dimecres, 17 d’abril de 2013

Celler Cooperatiu de Cornudella - Visites guiades

Visites guiades

El Celler Cooperatiu de Cornudella es pot visitar tots els dissabtes, diumenges i festius a les 12h del migdia. Els tiquets es poden reservar anticipadament o adquirir el mateix dia de la visita a la botiga de les pròpies instal·lacions.
 
Visites guiadesEl Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant va ser construït l’any 1919 sota la direcció de l’arquitecte Cèsar Martinell, deixeble del mestre Antoni Gaudí. Es tracta d’un celler modernista que segueix en actiu i que ha sabut mantenir el llegat cooperatiu, històric i cultural.
Des dels seus orígens el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant s’ha dedicat a elaborar i vendre dos dels productes principals de la comarca del Priorat: l’oli i el vi. L’any 2002 va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional en la categoria de monument històric.
A través de les visites guiades es poden descobrir les magnífiques instal·lacions d’aquest celler centenari, monument industrial i emblemàtic del poble de Cornudella, conèixer les principals diferències entre el procés d’elaboració del vi dels avantpassats i l’actual sistema de producció, i tastar tres dels productes que ara s’hi elaboren: un vi jove, un criança i la mistela, premiada per la Guia de Vins de Catalunya com a segon millor vi dolç i millor mistela 2011.
L’organització de les visites guiades ha estat fruit d’un acord de col·laboració entre el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant i el Centre d’Activitats Montsant Natura.
Per més informació, consulteu facebook.com/cellercooperatiu o truqueu al 977821313.

Visites guiades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada